PECALI RIBU, A UPECALI DROGU OD 18 MILIONA EVRA: Ribari mislili da je dezodorans, pa se usput i namazali! A onda je počeo haos!

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PECALI RIBU, A UPECALI DROGU OD 18 MILIONA EVRA: Ribari mislili da je dezodorans, pa se usput i namazali! A onda je počeo haos!

Mjanmarski ribari su na moru našli vreće s drogom - kristalnim metamfetaminom, tržišne vrednosti 18 miliona evra, saznala je danas agencija AFP od jednog zvaničnika.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Droga u moru: Ribari izvukli "kineski zeleni čaj" od 18 miliona evra

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Jangon -- Mjanmarski ribari su na moru našli vreće s drogom - kristalnim metamfetaminom, tržišne vrednosti 18 miliona evra, saznala je agencija AFP od jednog zvaničnika...Vreće s drogom koje su plutale u Andamanskom moru duž obale Mjanmara, ribari su primetili u sredu...U svakoj od 23 vreće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.