Ovo su pravila koja ne smete da prekršite u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Izvor: BKTV News, 14.Mar.2017, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su pravila koja ne smete da prekršite u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" izazvalo je brojne reakcije jer je veliki broj izvučenih koverata bio nevažeći, pa su brojni učesnici ostali bez nagrade.

Naime, u izvučenim kovertama nije bilo 10 fiskalnih računa, ili su računi bili iz 2016. godine, a na nekima je iznos bio manji od 100 dinara.

Prema rečima predsednice Komisije nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“, državne sekretarke u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Stanije Višekrune, dosadašnji tok izvlačenja završen je po pravilima i nije bilo neregularnosti.

Obratite pažnju na vrste računa

Pažnju je svakako najviše privuklo izvlačenje dobitnika stana u naselju Braće Jerković, jer je izvučen tek iz trećeg puta. Kako kaže Višekruna, u prvoj koverti nisu svi računi bili fiskalni.

Važno je da znate da ćete ostati bez nagrade ukoliko su vam pomešani računi, odnosno treba da pošaljete ili 10 fiskalnih računa ili 10 slipova sa istog ili različitih prodajnih mesta. Dakle, nipošto nemojte mešati ove dve vrste računa, jer moraju da se šalju odvojeno! Druge vrste računa i onlajn nalozi ne mogu učestvovati u ovoj nagradnoj igri.

Računi ne mogu biti stariji od 01. januara 2017. godine

Druga koverta u izvlačenju stana je proglašena nevažećom, jer učesnici nisu poslali sve račune iz 2017. godine. Naime, jedno od pravila nagradne igre je i to da možete slati samo račune koje ste dobili u ovoj godini, odnosno od 01. januara 2017. Prema tome, ukoliko ste u koverti poslali i račune iz prošle godine, vaša koverta se neće smatrati ispravnom.

Minimalna vrednost računa

Minimalna vrednost vašeg računa mora biti 100 dinara. Ukoliko ste mislili da će veći iznos na računu povećati šansu za dobitak, prevarili ste se. Ipak, građani koji plaćaju karticom dupliraju svoje šanse, jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove.

Starosna granica za učestvovanje

Svi koji su koverte slali u ime smaloletnih lica, mogu da zaborave na nagrade, jer će se te koverte smatrati nevažećim. Joše jedno od pravila nagradne igre nalaže da mogu da učestvuju samo punoletni građani. Može da se desi i da već proglašeni dobitnici nagrada iz prvog izvlačenja ostanu bez nagrade ako se posle provere ispostavi da imaju manje od 18 godina.

PRAVILA IGRE

Samo punoletni građani s prebivalištem u Srbiji mogu da učestvuju. Minimalan iznos na računu treba da bude 100 dinara. U kovertama treba da se nalazi ili 10 slipova ili 10 fiskalnih računa, nikako mešovito. Račun ne sme biti stariji od 01. januara 2017. godine. Možete da pošaljete neograničen broj koverata. Računi se šalju u besplatnim kovertama koje se preuzimaju u poštama, na kojima je već odštampan poštanski fah na koji se šalju. Treba da ispišete lične podatke (ime i prezime, adresu stanovanja s poštanskim brojem ili adresnim kodom i kontakt telefon). Prilikom slanja plaća se poštarina u iznosu od 23 dinara. Računi se šalju do 1. aprila 2017.

U prvom izvlačenju pravo učešća imale su sve koverte koje su pristigle i do 10. marta do 23 časa i 59 minuta, a bilo ih je čak 4.389.179. Izvučeno je 177 nagrada u vrednosti od 24.288.534,21 dinara. Među najvrednijim nagradama su stan u Beogradu, 12 automobila "fijat 500 L", dva putovanja u Grčku i jedno putovanje u Pariz na Rolan Garos.

Koverte koje su stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18., 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta. Sve koverte koje preostanu posle prvog izvlačenja, učestvuju u svakom narednom kolu.

Cela Srbija je ovo čekala! Izvučeni prvi vlasnici "Fiata 500L" u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", ovo je vlasnik stana u Beogradu!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

PROUČITE pravila nagrade "Uzmi račun i pobedi"

Izvor: Mondo, 14.Mar.2017

Prvo, od četiri, izvlačenja nagradne igre Ministarstva finansija "Uzmi račun i pobedi" izazvalo je kontroverzne reakcije jer se ispostavilo da prvoizvučeni dobitnici nisu poslali račune prema propozicijama. Nemojte i vi da pogrešite...Foto: Tanjug/ Tanja Valič..Tako su zbog jednog fiskalnog predračuna...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.