Ovo je nešto najromantičnije što ćete danas videti! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2017, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je nešto najromantičnije što ćete danas videti! (FOTO)

Kako je ovo divno!

Kanjon reke Studenice poznat je po raznim prirodnim lepotama, ali i po dve ljubavne bukve ispod kojih se okupljaju mnogi parovi.

Postoji verovanje da upravo pod stablima, čudno spojenih bukvi, ljubav postaje čvrsta i večna, piše Glas Zapadne Srbije.

"Zovu ga drvo ljubavi verovatno zato što su ova dva drveta spojena, pa kao kad se uzmu žena i muškarac i postaju jedno telo, onda je normalno da i ove dve bukve što su se spojile predstavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << drvo ljubavi", kaže Mikan Vasiljević iz sela Mlanča.

Vasiljević kaže da mnogi ljudi dolaze, posmatraju, mole se da i oni postanu vezani kao ova dva drveta.

Bukve su postale mesto koje odavno posećuju parovi. Na granama ostavljaju razne belege, pa se mogu videti muški i ženski donji veš i drugi delovi intimnog rublja.

"Dođu, ljube se, zakače maramice", kaže Jovica Filipović, dok Jovan Dragićević dodaje: "Verovatno je nekom uspelo pa je prenosio na nekog sledećeg. Svi dolaze, ali pitanje je koliko će da uspe".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.