Ovo je jedini deo Srbije koji će kiša do kraja dana zaobići

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2018, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je jedini deo Srbije koji će kiša do kraja dana zaobići

Vozači prilagodite vožnju uslovima na putu.

Vremenske prilike do kraja danja promenjive, na severu Srbije uglavnom bez padavima, dok se do kraja dana u ostalim delovim zemlje očekuju pljuskovi praćeni grmljavinom.

Pospani smo, muči nas glavobolja, a evo i šta je razlog ovim zdravstvenim problemima

FOTO: Printscreen RHMZ

Zbog najavljene kiše i mogućih mokrih kolovoza nadležni apaluju na sve učenike u saobraćaju na dodatni oprez u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << vožnju.

Kada je reč o čekanju na graničnim prelazima, prema najnovijim podacima Uprave granične policije, na graničnom prelatu Špiljani, beleži se veći broj putničkih vozila na izlazu iz zemlje i zadržavanja su od 30 do 60 minuta, dok su na ostalim graničnim prelazima zadržavanja do 30 minuta.

Teretna motorna vozila, na izlazu iz Srbije, na Batrovcima i Šidu čekaju oko dva sata, na Horgoš i Preševu oko 90 minuta, a na Sremskoj Rači oko jedan sat, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.