Ovo će biti hit u Srbiji: Glasajte za svog favorita putem Google pretrage

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Apr.2016, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo će biti hit u Srbiji: Glasajte za svog favorita putem Google pretrage

Ako obožavate da gledate takmičarske šou programe, u kojima ima glasanja publike, najnoviji Googleov update posebno će vam se svideti, a potrebno je samo jedno, a to je da bude aktivan i u Srbiji.
Google će uskoro obezbediti korisnicima u Aziji da glasaju za svoje omiljene takmičare u emisijama poput X Factora, Idols ili Got Talent i putem rezultata pretrage na telefonima ili kompjuterima.
Na slici gore vidimo da će postupak izgledati tako što ćete u pretrazi >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << pronaći šou u kojem želite da glasate i nakon toga jednim klikom dati glas svom omiljenom takmičaru.
Vijetnamski Got Talent već je potpisao da podržava Googleove nove funkcije, a indonežanski X Factor je prvi koji je uspešno isprobao ovu funkciju prošle godine.
Novi mehanizam za glasanje radiće zajedno sa tradicionalnim metodama, SMS, glasanje putem aplikacija itd, ali sigurno će biti najdostupniji i najlakši.
A mi? Pa, na nama je samo da se pridružimo. Ako treba i pišemo Googleu.
Izvor: thenextweb.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.