Ovako grli ministarka sporta! (FOTO)

Izvor: S media, 17.Avg.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako grli ministarka sporta! (FOTO)

Ministarka sporta i omladine pravi je primer uspešne žene u Srbiji. Pored brojnih poslovnih obaveza, ima dovoljno vremena da se posveti deci. Pogledajte kako izgleda susret gospođe Samardžić-Marković sa ćerkom.

GALERIJA SLIKA

Žene su uspešne samo ako uspevaju istovremeno da budu i poslovne žene i majke. Tako je ministarku sporta i omladine Snežanu Samardžić-Marković tokom današnje posete Beogradskom Hipodromu iznenadila ćerka >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koja joj je skočila u zagrljaj.

Šešir ulaznica na Hipodrom

Počinje nova sezona trka na Hipodromu

Samardžić-Marković: Sport pobedio nasilje

Pogledajte foto galeriju.

S media

Foto: Srđan Žikić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Hipodrom najzad bezbedan! (FOTO)

Izvor: S media, 17.Avg.2011

Na Beogradskom hipodromu postavljene su zaštitne barijere i ograde koje doprinose vrhunskoj bezbednosti konja, džokeja i posetilaca. Ministarka sporta i omladine obišla završne radove. .. GALERIJA SLIKA ..Ministarka sporta i omladine Snežana Samardžić-Marković posetila je Beogradski Hipodrom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.