Ovaj video predstavlja našu budućnost sa AR i VR tehnologijom. I malo je jezivo!

Izvor: NovaEnergija.net, 15.Jul.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj video predstavlja našu budućnost sa AR i VR tehnologijom. I malo je jezivo!

Neverovatan uspeh igrice Pokemon Go mnoge je stavila u nedoumicu, da li je to samo još jedna prolazna igra ili nagoveštaj nečega mnogo važnijeg – početak rasprostranjene integracije tehnologija proširene i virtuelne realnosti u našim svakodnevnim životima.
Ako ste razmišljali o tome na koje načine takve tehnologije mogu da oblikuju svet, Hyper-Reality će potpuno da vas “oduva”.
U produkciji kreativne agencije Keiichi Matsuda, dobili smo video futurističkog >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << koncepta koji zamišlja svet u kojem su AR i VR tehnologije potpuno uključenje u naše okruženje i dnevne rutine.
U budućnosti sve je prilagođeno nama, potrošačima, sa konstantnim nadolazećim informacijama što čini preopterećnost interakcije među ljudima. A, moguće i nemogućnost interakcije uopšte.
Pogledajte video i javite nam u komentarima da li je ovaj video u skladu sa vašom vizijom budućnosti.

Izvor: thenextweb.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.