Izvor: Blic, 20.Jun.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren treći Telenorov internet park u Srbiji

Kompanija Telenor danas je u Novom Sadu otvorila internet park, čiji posetioci mogu besplatno da koriste bežični internet i internet preko USB modema.

Dunavski park u Novom Sadu postao je treći internet park u Srbiji, a predstavnici Telenora kazali su da se nadaju da će taj park funkcionisati bolje nego u Beogradu, gde je oprema polomljena i ukradena u roku od pet dana nakon što je park otvoren.

Bežični internet se ipak može koristiti u parku na Studentskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trgu u Beogradu jer je pojačan signal sa najbližeg predajnika, kazao je agenciji Beta koordinator za medije Telenora Goran Stupar.

Prema njegovim rečima, Internet park u Nišu, koji je otvoren 16. maja, funkcioniše bez problema, oprema nije oštećena, a građani Internet koriste i u večernjim satima.

Telenor je najavio da će i u drugim gradovima Srbije otvoriti Internet parkove, u kojima će građani moći tokom leta besplatno da koriste Internet brzine 1,8 megabita u sekundi.

Telenor je sedmi po veličini mobilni operater u svetu sa 147 miliona korisnika, od čega u Srbiji ima skoro tri miliona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.