Izvor: Danas, 29.Okt.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren šalter pošte na Voždovcu

Izdvojeni poštanski šalter otvoren je juče u Uslužnom centru opštine Voždovac, čime je nastavljeno otvaranje poslovnih jedinica u prostorijama Opštine koje je obećano još u julu.

Usluge ovog javnog preduzeća Voždovčani mogu da koriste od juče, a radno vreme ovog šaltera je radnim danima od osam do 16 časova, a subotom od devet do 12 sati. Ovom prilikom predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić najavio je otvaranje šaltera AMSS koji će omogućiti građanima >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << dobijanje informacija na jednom mestu, kao i otvaranje izdvojenih jedinica drugih javnih preduzeća koje će biti na usluzi građanima. Direktor Sektora za korporativni marketing Nela Bojović istakla je izuzetnu saradnju sa ovom opštinom i navela da Radna jedinica u okviru ove ispostave Pošte koja posluje na teritoriji Voždovca opslužuje 39.000 domaćinstava i oko 4.500 pravnih lica.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.