Izvor: Danas, 01.Jul.2022, 20:22

Otvoren konkurs za prijem u radni odnos u Vojsci Srbije

Javni konkursi za prijem građanskih lica u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni su danas na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu „Odbrana“.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspisani javni konkursi za građansvo u Vojsci Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2022

Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da su javni konkursi za prijem lica iz građanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni na veb-sajtovima ovog resora, Vojske Srbije i u magazinu "Odbrana"...Konkursima su obuhvaćena radna mesta podoficira i civilnih lica u Beogradu, Valjevu, Zrenjaninu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Objavljeni konkursi za prijem u radni odnos u Vojsci Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jul.2022

Javni konkursi za prijem lica iz gradjanstva u radni odnos u Vojsci Srbije objavljeni su danas na veb-sajtovima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i u magazinu "Odbrana".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.