Otvoren 47. Sajam automobila

Izvor: RTS, 27.Mar.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren 47. Sajam automobila

Premijer Mirko Cvetković otvorio 47. međunarodni Salon automobila. Svih 38 brendova automobilske industrije, koliko ih ima u svetu na Beogradskom sajmu.

Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković otvorio je na Beogradskom sajmu 47. međunarodni Salon automobila.

Prisutno je svih 38 brendova automobilske industrije, koliko ih ima u svetu.

Posetioci sajma imaće priliku da vide 48 premijera, od kojih tri svetske, kao i 35 modela koji se prvi put pojavljuju na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << našem tržištu.

Prema zvaničnom kalendaru Međunarodne asocijacije proizvođača motornih vozila ovogodišnji Salon je posvećen putničkom programu vozila.

Na sajmu se okupilo više od 500 izlagača, na prostoru od 40.000 kvadratnih metara, a prvi put zauzete su sve četiri najveće sajamske hale.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.