Izvor: RTS, 18.Jan.2022, 16:17

Otac Mateja Periša na sastanku u MUP-u, devetnaesti dan potrage za nestalim Splićaninom

Potraga za Matejem Perišem, koji je u Beogradu nestao u noći između 30. i 31. decembra, ušla je u 19. dan. Matejev otac Nenad je jutros bio na sastanku u MUP-u u Beogradu. Kaže da mu je rečeno da se sve aktivnosti i dalje sprovode najvišim intenzitetom, prenosi Indeks.
Za Matejem Perišem se traga na celom području Srbije od Beograda nizvodno Dunavom.
Matejev otac Nenad Periš rekao je da je jutros bio na sastanku u MUP-u u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />"Jutros sam bio u kontaktu s istražiteljima u MUP-u Srbije i MUP-u Hrvatske. Rečeno mi je da se sve aktivnosti i dalje provode najvišim intenzitetom, kako u pretraživanju terena na vodi i kopnu tako i u drugim potrebnim istražnim radnjama za rasvjetljavanje cijelog slučaja", rekao je Nenad Periš za portal Indeks.
Kaže da i dalje ostaje u Beogradu.
"Tu sam u Beogradu, koliko me god trebaju. Pomažem istražiteljima i čekam", kaže Matejev otac.
Nenad je rekao da se još nada da će pronaći sina živog, koliko god ta nada bila mala.
"Budim se i odlazim na spavanje s nadom. Svjestan sam vremena koje prolazi, ali nadu ne gubim. Niti smijem niti želim, zbog svoga Mateja. Hvala svima koji rade na ovom slučaju i duboko zahvaljujem svima koji suosjećaju i mole", kaže Nenad Periš.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.