Izvor: Danas, 10.Jul.2023, 13:14

Osuđenici i zaposleni iz Zabele pomogli kupovinu medicinskog pomagala za osobu sa invaliditetom

Osuđenici i zaposleni u Кazneno-popravnom zavodu Požarevac (Zabela) prikupili su više od 600 kilograma čepova u humanitarnoj akciji "Čep za hendikep" za kupovinu medicinskog pomagala za osobu sa invaliditetom sa teritorije Braničevskog okruga, saopštila je danas Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSUĐENICI IZ ZABELE SKUPILI 600 KILOGRAMA ČEPOVA, A RAZLOG ZA TO NEVEROVATAN: Human gest raznežio mnoge

Izvor: Pančevac-online.com, 10.Jul.2023

Osuđena lica i zaposleni u Kazneno-popravnom zavodu Požarevac (Zabela) prikupili su više od 600 kilograma čepova u humanitarnoj akciji „Čep za hendikep“ za kupovinu medicinskog pomagala za osobu sa invaliditetom sa teritorije Braničevskog okruga. – Zaposleni i osuđenici u ovom zavodu od...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.