Izvor: B92, 01.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Osudite zločin"

Novi Sad -- Nenad Čanak kaže da LSV neće nastaviti da učestvuje u pokrajinskoj vlasti, ako se vojvođanska administracija ne ogradi od zločina u Srebrenici

"U narednim danima vrlo ozbiljno ćemo da razgovaramo sa našim koalicionim partnerima. Ne znam kako je moglo da se desi da se propusti prilika da, kada se ceo progresivni deo čovečanstva jasno odredio prema zločinu u Srebrenici, to ne učini i Skupština Vojvodine", rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Skupština i Izvršno veće Vojvodine ne smeju da ćute na desetogodišnjicu srebreničkog masakra. Moramo da osudimo taj zločin, jer nam se u suprotnom može desiti da se zlo, koje nema ni naciju ni veru, proširi na vojvođanske prostore, gde već za to, na žalost, ima dobrih preduslova", rekao je Čanak.

Podsetimo, poslanici Skupštine Vojvodine odbili su da na dnevni red stave deklaraciju o Srebrenici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.