Ostrvo koje privlači Beograđane

Izvor: Danas, 27.Feb.2010, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostrvo koje privlači Beograđane

Sajam turizma, koji je okupio veliki broj turističkih radnika i gostiju iz bivših jugoslovenskih republika.Mnogi od njih stari su znanci naše prestonice,a neki su se prvi puta pojavili pod kupolama Beogradskog sajma. Đurđica Šimičić, direktorka Turističke zajednice grada Malog Lošinja, ove godine prvi put nastupa na ovom velikom sajamskom međunarodnom skupu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Susedne zemlje očekuju sve više turista iz Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2010, 20:01

Ukoliko se ispune predviđanja hrvatskih turističkih radnika, broj gostiju iz Srbije bi ove godine mogao da dostigne 100.000. Dobru posetu iz Srbije očekuje i Crna Gora, ali i Slovenija, koja je poseban partner ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.