Ostojic:Izbeglice u centar u Slavonskom Brodu stižu u utorak

Izvor: Blic, 01.Nov.2015, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojic:Izbeglice u centar u Slavonskom Brodu stižu u utorak

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić najavio je danas da će prve izbeglice u novi prihvatni centar u Slavonskom Brodu stići u utorak, vozom direktno iz Šida.

- U zimskom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu, privremenom prihvatilištu, sve je spremno za prijem prvih izbeglica. To se neće dogoditi ni danas ni sutra. Transport izbeglica želimo da uspostavimo prema protokolu koji je potpisan sa srpskom stranom, kada oni budu u Šidu spremni za kompletan transport - rekao je Ostojić.

On je naveo se u utorak očekuje dolazak prvog voza za Slavonski Brod.

Kako je preneo Index.hr, u Hrvatsku je do sada ušlo više od 300.000 izbeglica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostojić: Izbeglice u Slavonski Brod stižu u utorak

Izvor: B92, 02.Nov.2015, 00:11

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Ranko Ostojić najavio je da će prve izbeglice u novi prihvatni centar u Slavonskom Brodu stići u utorak, vozom iz Šida..."U zimskom tranzitnom centru u Slavonskom Brodu, privremenom prihvatilištu, sve je spremno za prijem prvih izbeglica. To se neće dogoditi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.