Osmoro Nišlija danas kolabiralo zbog vrućine

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro Nišlija danas kolabiralo zbog vrućine

Osmoro građana Niša danas je kolabirala zbog vrućine, zbog čega su ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć morale da intervenišu.

- Nagli porast temperature vazduha uslovio je da uglavnom starije osobe kolabiraju na ulicama, bulevarima, kod tržnih centara... Imali smo jedan teži slučaj u Ulici Majakovskog gde se stariji Nišlija srušio i razbio glavu na betonu. Molimo sve Nišlije, posebno starije sugrađane i hronične bolesnike, da ne izlaze bez preke potrebe iz stanova između 11 i 17 sati - apeluju iz Zavoda za hitnu medinsku pomoć.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osmoro Nišlija kolabiralo zbog vrućine

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2014, 16:52

Osmoro građana Niša u ponedeljak je kolabiralo zbog vrućine, pa su ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć morale da intervenišu. Zbog vrućine uglavnom kolabiraju stariji stanovnici, kazali su u tom zavodu.   U ponedeljak je jedan muškarac pao usled umora od vrućine i razbio glavu o beton.   -...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.