Osmi Vukov pedagoški sabor 8. i 9. novembra

Izvor: Blic, 04.Nov.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmi Vukov pedagoški sabor 8. i 9. novembra

Vukov pedagoški sabor, osmi po redu, biće održan 8. i 9. novembra u Loznici i Tršiću, najavio je predsednik Pedagoškog pokreta Srbije i organizator manifestacije Drago Pantić.

Na konferenciji za novinare u Loznici, on je rekao da će glavna tema skupa biti "Pismenost, pedagogija i Vuk danas".

Pantić je najavio da će pored podnetih referata na tu temu, biti predstavljene i nove knjige i časopisi iz oblasti prosvete.

Na skupu će biti dodeljene Vukove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povelje i povelje "Filip Višnjić" istaknutim pedagoškim radnicima i kulturnim stvaraocima iz Srbije i Republike Srpske.

Vukov pedagoški sabor je naučni skup koji aktuelizuje prosvetne

ideje reformatora srpskog jezika Vuka Stefanovića Karadžića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAŠKOVIĆ TRAŽI OBJAVLJIVANJE IMENA DOUŠNIKA

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010

BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da bi najveća povreda morala bila ukoliko se ne bi objavila imena onih koji su, kao doušnici, činili zlo drugima..BEOGRAD - Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da bi najveća povreda morala...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.