Izvor: Blic, 28.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osiguranje kao štednja

Osiguranje kao štednja

Umesto plišanog mede za prvi rođendan detetu ili unučetu korisnije je da poklonite polisu na njegovo ime. Ideja je da nasledniku obezbedite venčanje kao iz bajke. Darodavci mogu da budu mame i tate i bake i deke, tetke...

Koliko će vaše dete dobiti na dan venčanja, zavisi od toga koliko ste godina štedeli i koliko ste bili u prilici da uložite. Važno je da znate da, uz apsolutno bezbednu štednju, na ovaj način obezbeđujete i učešće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u dobiti i dodatnu sigurnost za najmlađe.

Primera radi, ukoliko štedite 500 evra godišnje od rođenja deteta pa do njegove 18. godine, obezbeđujete mu na dan venčanja zagarantovanu sumu od 13.000 evra!

Ako se vaše dete ne venča do 25. godine, osiguranje će mu, na njegov 25. rođendan, isplatiti kompletnu osiguranu sumu, uvećanu za dobit.

Štednja za ovu vrstu osiguranja ne mora da počne od rođenja nego najkasnije do navršene 15. godine detetovog života, a traje do njegove 18. godine.

Pišite, predlažite, naši stručnjaci će vam odgovoriti adresa: Masarikova 5, 11000 Beograd ili

E-mail: redakcija@blic.co.yu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.