Optužnica zbog ubistva devojke na pumpi

Izvor: Mondo, 14.Feb.2018, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optužnica zbog ubistva devojke na pumpi

Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Miloša Srebrića (36) kojom ga tereti da je 25. maja prošle godine prilikom pljačke benzinske pumpe "NIS Petrola" u Velikom Mokrom lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (20).

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Njemu se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Optužnica je stigla u Viši sud 9. februara, nakon čega mu je produžen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom periodu, rekla je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.

Srebrić je uhapšen u avgustu, nakon višemesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe pucao Kaplanovićevoj u glavu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Umrla devojka upucana na benzinskoj pumpi

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.