Opština Prozor-Rama prva u BiH uvela besplatan gradski prevoz

Izvor: NovaEnergija.net, 14.Jan.2020, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Prozor-Rama prva u BiH uvela besplatan gradski prevoz

Opština Prozor-Rama u BiH je početkom 2020. uvela besplatan javni prevoz za sve svoje stanovnike.
Pomoćnik načelnika opštine Josip Juričić, koji je i jedan od autora ovog projekta, za Klix.ba kaže kako se ideja zapravo nametnula iz potrebe stanovnika toga kraja.
– Uvideli smo potrebu za prevozom građana, koji nije postojao u našoj opštini. Uslovi su se stekli organizovanjem opštinskog preduzeća Javni prevoz, koje je počelo da radi tek početkom godine – >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << kazao je Juričić za Klix.ba.
Iako se nameće pitanje ekonomske računice, Juričić tvrdi da je uz dobro strateško planiranje i razmatranje ustanovljena isplativost, jer se rešavaju višestruki problemi tog kraja.
Izvor: Klix.ba
Foto: Pixabay

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.