Izvor: B92, 22.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni do Haga ili mi do vraga!

Banja Luka -- Vlasti Republike Srpske pokrenule su medijsku kampanju kako bi javnosti objasnile neophodnost saradnje sa Haškim tribunalom.

Pod sloganom "Oni do Haga ili mi do vraga" od sutra bi na televizijama u Srpskoj trebalo da počnu da se emituju spotovi u kojima se podseća na imena optuženih za ratne zločine koji su i dalje na slobodi.

Kampanju vodi kancelarija Vlade RS za saradnju sa Haškim tribunalom, a novinare u Banjoj Luci, koji su danas prisustvovali prezentaciji kampanje iznenadilo je što se na listi begunaca nalaze i Gojko Janković, Drago Nikolić ili Vinko Pandurević koji su se već dobrovoljno predali sudu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.