Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jul.2023, 03:43

On joj pravi društvo u BAZENU: Milica Veselinović objavila VRELU FOTKU sa misterioznim muškarcem (FOTO)

Jelena Lukić
|

nedelja 16. juli 2023. 23:33h


Bivša rijaliti učesnica, Milica Veselinović, tokom svog boravka u „Zadruzi 5“ imala je jednu romansu i to sa Mensurom Ajdarpašićem. Oni su nakon dugih meseci veze odlučili da na tu ljubav stave tačku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Milica Veselinović YouTube/Zadruga Official • Zadruga Official / youtube


Milica Veselinović
Naime, ona je ušla u šestu sezonu „Zadruge“ te je tom prilikom imala kratku romansu sa Filipom Carem i Bilalom Brajlovićem, dok je pored toga emocije koje je gajila priznala i prema Marku Markoviću.
Rijaliti je napustila kao solo devojka, spremna za neku novu ljubav i romansu, a njena nova fotografija na instagramu pokrenula je lavinu komentara. Naime, ona je objavila fotografiju sa nepoznatim dečkom na bazenu u kupaćem kostimu, kako mu sedi na ramenima i stavila je plavo srce.
Milica Veselinović (Foto: Screenshot TV Pink)
Svi se pitaju da li je on novi Miličin izabranik, a nama ostaje da ispratimo da li je to zaista tako ili je u pitanju prijateljstvo.
Bonus video:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.