Olujno nevreme zahvatilo Bačku

Izvor: Blic, 08.Jan.2010, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme zahvatilo Bačku

Olujno nevreme, praćeno vetrom do 100 kilometara na sat, zahvatilo je područje Čelareva, Bača, Bačke Palanke, Beočina, Bačkog Petrovca i drugih mesta u Bačkoj.

Građani beže sa ulica u svoje domove da ih bi povredili polomljeno zelenilo i crepovi koje vetar nosi sa krovova, i drugi predmet koji lete na sve strane. Na ulicama na kojima nema biciklista, vozila se kreću usporeno, radi bezbednosti saobraćaja.

Kolike su štete od nevremena, znaće se nakon procene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komisije koje su na terenu, navedeno je u A.D. "Radnik" Bačka Palanka.

Meterolozi prognoziraju tokom noći jači vetar i padavine, pa se vozačima skreće pažnja na opreznu vožnju. Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda u Banatu su u 20 časova zabeleženi udari vetra od 13 do 25 metara u sekundi, a u Beogradu 17 metara u sekundi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.