Olujno nevreme stiglo u Srbiju! Grad veličine oraha večeras opustošio Pirot! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 02.Jul.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme stiglo u Srbiju! Grad veličine oraha večeras opustošio Pirot! (FOTO)

Nevreme praćeno jakom kišom, vetrom i gradom zahvatilo je oko 22 sata područje grada Pirota i okoline, trajalo je desetak minuta a grad veličine oraha padao je na području grada.

"Zabelelo nam se dvorište u starom delu grada "Tijabara" a grad je bio kao orah i na svu sreću nevreme je trajalo kratko i grad se brzo otopio. Grad je udarao u prozore i roletne pa sam u jednom trenutku pomislio da će da polomi roletne ili prozor", kaže jedan od stanovnika iz "Tijabare".

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />Jako nevreme protutnjalo kroz Pirot https://t.co/q1SQIw5eRA

Prema rečima gradonačelnika Pirota Vladana Vasića, u ovom tremutku Gradska uprava Gradski štab za vamredne situacije nemaju nikakve informacije sa terena da li je bilo štete na ratarskim kulturama, voću i povrću, automobilama parkiranim ispred zgrada ili na kućama i zgradama.

Panika u Užicu! Skoro 50 ljudi završilo hospitalizovano za jednu noć - zbog ujeda misterioznih insekata!

"Više informacija ćemo imati svakako sutra", rekao je Vasić.

Podsetimo, RHMZ je danas upozorio da su uveče lokalno moguće kratkotrajne vremenske nepogode u vidu intenzivnih pljuskova, grmljavine i grada sa jakim i olujnim vetrom, uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima, upozorio je RHMZ.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jako nevreme zahvatilo Pirot, padao grad veličine oraha

Izvor: RTS, 02.Jul.2017

. Nevreme praćeno jakom kišom, vetrom i gradom zahvatilo je večeras oko 22 sata Pirot i okolinu, trajalo je desetak minuta a padao je grad veličine oraha.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.