Ogromno interesovanje: Uvedeni dodatni polasci oslikanog voza do Vršca

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromno interesovanje: Uvedeni dodatni polasci oslikanog voza do Vršca

"Srbija voz" poziva građane da se provozaju ovim tematskim vozom.

Zbog velikog interesovanja građana za putovanje vozom oslikanim kulturno-istorijskim motivima južne pokrajine na relaciji Beograd Dunav-Vršac biće uvedeni dodatni polasci, saopštio je danas Srbija voz.

Voz će polaziti iz stanice Beograd Dunav ka Vršcu u 11:50, 16:35 i u 20:25 časova odnosno iz stanice Vršac za Beograd Dunav u 07:58, 14:25 i u 18:28 časova.

Po prvobitnom planu, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ovaj voz je trebalo redovno da saobraća na liniji Beograd - Kosovska Mitrovica, ali nije uspeo da završi prvu vožnju. Srpski voz je 14. januara zaustavljen u Raški zbog pretnje da je pruga minirana, odnosno pošto su specijalne jedinice kosovske policije ROSU opkolile šine.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Veliko interesovanje za oslikani voz do Vršca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2017

Zbog velikog interesovanja građana za putovanje vozom oslikanim kulturno-istorijskim motivima južne pokrajine na relaciji Beograd Dunav-Vršac biće uvedeni dodatni polasci, saopštio je danas Srbija voz...Voz će polaziti iz stanice Beograd Dunav ka Vršcu u 11:50, 16:35 i u 20:25 časova odnosno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.