Oduzet automobil od divljeg taksiste na Aerodromu

Izvor: RTS, 10.Mar.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzet automobil od "divljeg taksiste" na Aerodromu

Komunalna policija i Saobraćajna inspekcija Grada Beograda sinoć su privremeno oduzeli automobil marke "ford mondeo" od S. Z. iz Beograda.
Utvrđeno je da je S. Z. koji ima dozvolu za vršenje taksi usluga na teritoriji opštine Apatin, pozajmio vozilo od regularnog taksiste sa krovnom oznakom beogradskog taksija, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.
Zbog toga će prijava biti podneta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i protiv S. Z. kao i protiv taksiste koji mu je pozajmio vozilo.
Od primene novih zakonskih ovlašćenja, koje su komunalna policija i Saobraćajna inspekcija dobile 29. decembra, privremeno su oduzeta 52 vozila koja su koristili "divlji taksisti", kaže se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.