Izvor: 24sedam.rs, 16.Dec.2023, 11:58

Održana naučna konferencija Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju: Zaposleni predstavili svoje rezultate i projekte!

Ovom prilikom uručene su nagrade najuspešnijim istraživačima i pohvale zaposlenima za izuzetan doprinos razvoju Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

Održana Prva interna naučna konferencija Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju pod nazivom "IHTM Korak u iskorak"

Izvor: Blic, 16.Dec.2023

U četvrtak, 14. decembra, održana je Prva interna naučna konferencija Univerziteta u Beogradu – Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju – Instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, pod nazivom „IHTM - Korak u iskorak“.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.