Održan kasting za Žikinog naslednika, evo šta kaže Olivera Kovačević na sve to!

Izvor: BKTV News, 25.Feb.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan kasting za Žikinog naslednika, evo šta kaže Olivera Kovačević na sve to!

Ju!

Nakon što je Živorad Žika Nikolić, voditelj popularne emisije "Šarenica", napustio RTS posle 15 godina, čelnici javnog servisa su odlučili da naprave kasting, kako bi izabrali njegovog naslednika.

Izbor za novog voditelja je trebalo juče da se održi, a sa nacionalne televizije kažu da je zatvoren za javnost.

Žika Nikolić otkrio detalje emisije koju će voditi na Pinku. Evo šta ostaje, a šta menja!

"Izbor za novog voditelja 'Šarenice' >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je internog karaktera i niko od medija neće biti prisutan na izboru", rekli su sa RTS-a.

Urednica zabavnog programa javnog servisa Olivera Kovačević, ne želi da otkriva detalje.

"Naša stvar je kako ćemo ga birati! Ne možemo da otkrijemo", rekla je Olivera, prenose domaći mediji.

Žika Šarenica i zvanično prelazi sa RTS-a na PINK, ali nije ni sanjao da će ga zateći ovaj problem! I ostala TV lica javnog servisa bila su tajanstvena i retko ko je želeo da priča na temu kastinga za novo lice "Šarenice". Ipak, voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković iznela je stav o Žikinom nasledniku.

"Ne znam ništa o tom kastingu. RTS ima mnogo kvalitetnih ljudi koji bi mogli da vode takav format. Ipak, Žiku teško ko može da nasledi", rekla je Kristina.

Podsetimo, najozbiljniji kandidat za Žikinog naslednika je voditelj emisije "60 najlepših narodnih pesama" Milan Popović, koji je priznao za domaće medije da bi mu bila čast da bude Nikolićev naslednik, ali kada je pozvan povodom kastinga, nije želeo da govori na tu temu.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.