Izvor: B92, 06.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odred Marinaca poklanja igračke

Beograd -- Marinci će igračke pokloniti deci - štićenicima Doma za decu bez roditeljskog staranja "Moša Pijade".

Odred američkih marinaca na službi u Ambasadi SAD u Beogradu pokloniće u petak igračke, koje je sakupila diplomatska zajednica Ambasade. U saopštenju Ambasade SAD navodi se da po tradiciji odredi američkih marinaca u ambasadama širom sveta prikupljaju igračke od članova zajednice ambasade i poklanjaju ih ugroženoj deci u lokalnoj zajednici.

Odred >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američkih marinaca pri Ambasadi SAD u Beogradu učestvovao je u poslednjih nekoliko meseci u brojnim dešavanjima koja su uključivala decu iz Doma "Moša Pijade".

Ambasada SAD i Evropska komanda snaga SAD izdvojili su 285.000 dolara za renoviranje Doma za decu bez roditeljskog staranja. Svečanosti otvaranja zgrade, u ponedeljak, 10. januara, prisustvovaće i ambasador SAD u Srbiji i Crnoj Gori Majkl Polt.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.