Odobrena smrtna kazna kreatorima Nevinost muslimana

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2013, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobrena smrtna kazna kreatorima ''Nevinost muslimana''

30.01.2013. -

Krivični sud u Kairu, u utorak je odobrio smrtnu kaznu za sedam egipatskih hrišćana koji su učestvovali u stvaranju skandaloznog filma ''Nevinost muslimana''. Opuženi su osuđeni na smrt još u novembru 2012. godine. Međutim, prema egipatskom ustavu, sve smrtne kazne koje je doneo sud moraju da budu odobrene od strane Vrhovnog muftije Egipta. Tek nakon toga krivični sud je dobio mogućnost da ponovo razmotri ovaj slučaj.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Hilari Klinton za sada ne pretenduje na mesto predsednika SAD

Izvor: Vostok.rs, 30.Jan.2013

30.01.2013. -..Generalni sekretar SAD, Hilari Klinton izjavila je da trenutno ne planira da donosi odluke o mogućnosti da bude kandidat za predsednika SAD na izborima 2016. godine. Međutim, dodala je da se zalaže za to da žene u celom svetu imaju mogućnost da se bore za više državne položaje...Izvor:...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.