Izvor: Danas, 14.Jan.2015, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odeća i obuća za najsiromašnije

Novi Pazar - Novopazarsko humanitarno udruženje „Otvorena ruka“ narednih dana podeliće odeću i obuću članovima 90 siromašnih porodica iz ovog grada. Reč je o poklonu izlagača na novogodišnjem vašaru, koji je poslednjih dana decembra održan u Novom Pazaru.

Direktor Sajamsko-sportske ustanove „Pendik“ Enes Pljakić kaže da je ideja o ovoj donaciji potekla od jednog renomiranog proizvođača obuće. U dobrovoljnom prikupljanju priloga učestvovali su novopazarski >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << proizvođači konfekcije i obuće, koji su učestvovali na novogodišnjem vašaru.

- Sakupljena je velika količina odeće i obuće i mi smo to predali udruženju „Otvorena ruka“ na dalju distribuciju - ističe Pljakić.

Pomoć će dobiti porodice koje se nalaze na evidenciji ovog udruženja, kojima se redovno obezbeđuje humanitarna pomoć. U ovom humanitarnom udruženju u toku je popis dobijene donacije i sortiranje.

Novogodišnji vašar prvi put je održan u decembru prošle godine. Učestvovalo je više od 50 proizvođača iz ovog grada, a organizatori su bili gradska uprava i Sportsko-sajamska ustanova „Pendik“.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.