Od subote ponovo kišovito

Izvor: Akter, 17.Sep.2014, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od subote ponovo kišovito

Vreme u Srbiji će do subote biti lepše i toplije, a od subote do utorka se ponovo očekuje promenljivo oblačno i kišovito, rečeno je u RHMZ Srbije

Prema prognostičarima tog zavoda, do kraja dana na području Beograda će doći do postepenog razvedravanja, uz slab i umeren jugoistočni vetar i najvišu dnevnu temperaturu od oko 22 stepena.

Sutra će u Beogradu jutro biti sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << vetar, najniža temeratura će biti 14, a najviše dnevna 24 stepena Celzijusa.

Prema RHMZ, u petak se očekuje pretežno sunčano i toplije sa umerenim jugoistočnim vetrom, a od subote do utorka promenljivo oblačno, malo svežije, sa povremenom kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za četvrtak, 18. septembar 2014.

Nastavlja se povoljan uticaj biometeoroloških prilika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti neraspoloženje i problemi sa snom.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Od subote ponovo kišovito

Izvor: Blic, 17.Sep.2014

Vreme u Srbiji će do subote biti lepše i toplije, a od subote do utorka se ponovo očekuje promenljivo oblačno i kišovito, rečeno je danas agenciji Beta u Republičkom hidrmoeteorološkom zavodu (RHMZ) Srbije...Prema prognostičarima tog zavoda, do kraja dana na području Beograda će doći do postepenog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.