Izvor: Blic, 07.Maj.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od šestorki u životu još dve bebe

Od šestorki u životu još dve bebe

BEOGRAD - Od šest beba koje su rođene 30. aprila u GAK 'Narodni front' u životu su samo još dve devojčice koje se nalaze u Institutu za neonatologiju gde se lekari bore za njihov život. Prema rečima lekara, devojčice su priključene na aparate za disanje i praćenje rada srca, ali lekari ne mogu da daju nikakve prognoze. - Činimo sve što možemo, ali u pitanju su jako nezrela deca i njihovo stanje se menja iz minuta i minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kaže Marija Lukavac, dežurni lekar Instituta za neonatologiju.

Šestorke Snežane Grujić iz Stare Pazove, začete su vantelesnom oplodnjom. Pred uskršnje praznike Snežana je rodila dva dečaka i četiri devojčice teške između 550 i 700 grama. J. S.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.