Izvor: Blic, 24.Sep.2016, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od ponoći obustavljen teretni saobraćaj na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik

Carinski službenici Republike Srbije su tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od svojih bosanskohercegovačkih kolega da će od ponoći 24. septembra na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik doći do obustave teretnog saobraćaja koja će se odnositi na vozila preko 3,5 tone.

Za sada nije poznato do kada će teretni saobraćaj na pomenutim prelazima biti obustavljen, zbog čega molimo učesnike u prometu robe za razumevanje i savetujemo da se ne upućuju ka navedenim prelazima, saopšteno je iz Uprave carina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski kamioni opet mogu u Bosnu

Izvor: Mondo, 25.Sep.2016, 08:51

Carinski službenici Republike Srbije su tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da se od 21 čas normalizuje teretni saobraćaj na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik...Foto: AP Photo/ Darko Vojinović..Promet teretnih vozila je počeo da se odvija i očekuje...

Nastavak na Mondo...

Normalizovan teretni saobraćaj na prelazima ka BiH

Izvor: Blic, 25.Sep.2016

Carinski službenici Republike Srbije su tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da se od 21 čas normalizuje teretni saobraćaj na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik...Promet teretnih vozila je počeo da se odvija i očekuje se da će u najkraćem roku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.