Od petka sneg na planinama

Izvor: Blic, 07.Feb.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od petka sneg na planinama

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno, u kontinentalnom delu ponegde kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura od minus 8 do nule, najviša dnevna od 10 do 16 stepeni.

I u Beogradu jutro hladno, u toku dana pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko nule, najviša dnevna oko 14 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Do petka, jutro hladno i mestimično maglovito, tokom dana pretežno sunčano i hladnije, naročito u mestima gde će se magla zadržati veći deo dana.

U petak posle podne u severnim i istočnim krajevima naoblačenje koje će ponegde usloviti kišu ili susnežicu u planinama sneg.

Za dane vikenda promenljivo oblačno i hladno sa pojačanim severozapadnim vetrom i provejavanjem snega, uglavnom u planinama. Početkom sedmice pretežno oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa snegom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.