Od Banje Koviljače do vrha Gučeva novim putem

Izvor: Blic, 29.Mar.2017, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Banje Koviljače do vrha Gučeva novim putem

Već ovog leta od Banje Koviljače do vrha Gučeva i spomenika junacima iz Prvog svetskog rata posetioci će stizati uređenim putem, koji je godinama bio u veoma lošem stanju.

Država sa 85,5 miliona dinara finansira radove koji bi trebalo da budu završeni za tri meseca. Prema rečima Dejana Stalovića, pomoćnika gradonačelnika Loznice, ovo je jedna od najvažnijih investicija u ovoj godini, kada je reč o Banji Koviljači, a rekonstrusana deonica značajno će doprineti razvoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turizma u ovom kraju.

- Put će biti širok četiri metra, sa osam mimoilaznica i velikom okretnicom za autobuse na vrhu, kod spomen-kompleksa. Uz kvalitetan asfalt biće postavljeno 300 metara odbojne ograde, 106 saobraćajnih znakova i 600 kubika gabionske podzide – kaže Stalović i dodaje da radove izvodi PZP "Valjevo".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.