Očišćene sve ulice prvog prioriteta u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 04.Feb.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očišćene sve ulice prvog prioriteta u Beogradu

Načelnica Gradskog štaba za vanredne situacije Sanja Žugić Vuksanović izjavila je u subotu da su sve ulice prvog prioriteta u Beogradu očišćene i da je situacija na gradskim ulicama znatno bolja nego juče.

"Beograd put radi se na rašćišćavanju ulica drugog prioriteta. Ukupno 4.300 ljudi angažovano je na čišćenju grada, od toga je 1.800 volonetera koji su rasporedjeni na deset lokacija", kazala je Žugić Vuksanović agenciji Beta.Prema njenim rečima, grad je očišćen dobro i brzo ako se uzme u obzir činjenica da je temperatura asfalta 14 stepeni ispod nule.ŽUgić Vuksanović je navela da oko 280 pripadnika Vojske Srbije pomaže u čišćenju grada, a da su beogradska prihvatilišta i Hitna pomoć povećali svoje kapacitete.Gradski štab za vanredne situacije u nedelju će odlučiti da li će se u Beogradu od ponedeljka odvijati nastava u školama.Gradski saobraćaj od subote funkcioniše po prazničnom režimu, odnosno u smanjenom broju. BEOGRAD, 4. februara 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.