Izvor: 24sedam.rs, 08.Avg.2023, 07:54

Očajni roditelji preminule Lele iz Čačka tvrde - Našu kćerku ubila je nebriga lekara! Vegetirala je kao biljka, dobila je bolničku bakteriju

Oni ističu da ne krive nikoga, ali žele da skrenu pažnju javnosti kako se nijednom detetu u Srbiji nikada više ne bi dogodila ista sudbina

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

"VEGETIRALA JE KAO BILJKA, IMALA JE RANE PO TELU OD LEŽANJA" Očajni roditelji preminule Lele iz Čačka tvrde da im je ćerka umrla zbog nebrige u kragujevačkoj bolnici nakon operacije (FOTO)

Izvor: Blic, 08.Avg.2023

Teška muka snašla je Danku i Radišu Tomaševića iz čačanskog sela Ježevica. Njihova ćerka preminula je pre dva dana u Kliničkom centru Kragujevcu, a oni su ubeđeni, kako kažu, da im je dete ubila nebriga u zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.