Izvor: B92, 02.Apr.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova žel. stanica i ambulanti

Beograd -- Javno preduzeće Železnica Srbije najavilo je da će za tri meseca završiti obnovu i adaptaciju nekih stanica i ambulanti.

U njih će biti uložiti ukupno 230 miliona dinara. Kako se navodi u saopštenju, obnova zgrade železničke stanice u Vrnjačkoj Banji biće završena tokom aprila, a u junu je planiran završetak radova u železničkim ambulantama u Mladenovcu i na peronu beogradske stanice.

Završetak renovinaranja stanice u Kikindi planiran je za tri meseca, dok će nešto kraće trajati obnova krova stanice u Valjevu.

U toku su, kako se ističe, pripremni radovi sa osiguranje putnih prelaza kod Bajmoka i Negotina, koji će biti završeni u roku od 60 dana od početka radova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.