Oblačno i hladnije, temperatura do 12 stepeni

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i hladnije, temperatura do 12 stepeni

Hladnije vreme, ponegde sa slabom kišom, na planinama slabom susnežicom i snegom.

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno i hladnije, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabom susnežicom i snegom. Na severu će biti uglavnom suvo. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, naročito na planinama i na istoku Srbije, gde se povremeno očekuju i olujni udari preko 60 km/h. Maksimalna temperatura od 8 do 12°C.

Biometeorološke prilike uticaće nepovolјno na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << osobe sa cerebrovaskularnim obolјenjima i astmatičare. Pospanost, glavobolјa i razdražlјivost su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju je neophodan povećan oprez.

Izvor: B92/rhmz

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.