Izvor: RTS, 24.Jun.2021, 12:55

Objavljena rešenja testa iz matematike

Budući srednjoškolci su u okviru završnog ispita polagali test iz matematike. Rešenja testa možete pronaći na našem portalu.
Učenici osmog razreda polagali su test iz matematike.
Rešenja testa iz matematike, kao i Uputstvo za ocenjivanje, objavljeni su na sajtu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a dostupni su i na našem portalu.
Iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja saopštili su da do sada nisu dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povratne informacije sa terena koje bi mogle ukazivati na ozbiljnija odstupanja od procedura, ali i dalje postoji stalna komunikacija sa okružnim upisnim komisijama, supervizorima i ostalim ključnim akterima u procesu sprovođenja završnog ispita.
Učenici će trećeg dana završnog ispita, u petak, 25. juna 2021. godine, polagati kombinovani test.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Objavljena rešenja kombinovanog testa

Izvor: RTS, 25.Jun.2021, 12:22

Budući srednjoškolci su polagali kombinovani test, čime su završili polaganje završnog ispita. Rešenja testa možete pronaći na našem portalu. . Učenici osmog razreda polagali su kombinovani test..Rešenja kombinovanog testa, kao i Uputstvo za ocenjivanje, objavljeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.