Obavestili su komšije da će praviti žurku povodom rođenja bebe, ali nisu očekivali ovakvu reakciju (FOTO)

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavestili su komšije da će praviti žurku povodom rođenja bebe, ali nisu očekivali ovakvu reakciju (FOTO)

Nikad nije kasno da shvatite da imate dobar komšiluk, koji na ljubaznost uzvrati duplom merom.

Naime, očigledno mlad par postavio je obaveštenje komšijama da će se zbog rođenja deteta (neka je živo i zdravo prim. aut.) praviti žurka u stanu 121, adresa nije poznata, i da će verovatno gosti biti malo bučniji, pa mole komšije za razumevanje.

Nadali su se, naravno, da će na razumevanje naići i da niko neće praviti problem. Ali, ovome se, ipak, nisu nadali. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Naime, komšije su na tom obaveštenju koje je bilo postavljeno po zidovima zgrade i u liftu, ostavljale poruke pune lepih želja.

Na ovaj način, u ova smutna vremena, gde uglavnom možemo da očekujemo da ćemo naići na neku grdnju i kritiku, ovo je lep primer kako je složan suživot stanara, u očigledno visokom soliteru, moguć.

Pa, neka je sa srećom.

Građani Srbije kipte od besa! Stigli astronomski računi za struju, niko ne zna zašto!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.