Obamin potencijalni rival

Izvor: Danas, 11.Apr.2011, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamin potencijalni rival

Američki milijarder Donald Tramp izjavio je da može da porazi aktuelnog predsednika SAD, demokratu Baraka Obamu, ukoliko odluči da se kandiduje na izborima 2012. Ipak, jedan od najbogatijih ljudi na svetu i zvezda rijaliti šoua „Slavni šegrt“ nije isključio mogućnost da će Republikanska stranka kandidovati nekog drugog za izbornu „trku“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tramp optužuje Obamu za prevaru

Izvor: Vostok.rs, 12.Apr.2011, 11:41

12.04.2011. -..Barak Obama, koji je izjavio nameru da se kandiduje za drugi mandat, dobio je ozbiljnog konkurenta. Među kandidatima republikanaca neočekivano se probio poznati milijarder Donald Tramp. On ne samo da kritikuje spoljnu i unutrašnju politiku Obame, već i osporava pravo tamnoputog lidera...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.