OVO JE NAJVEĆA RUSKA PODMORNIČKA TRAGEDIJA POSLE KURSKA: Horor pod morem, jeziva smrt 14 mornara na nukleranoj  podmornici, otkriveno kako su IZGUBILI ŽIVOTE! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Jul.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE NAJVEĆA RUSKA PODMORNIČKA TRAGEDIJA POSLE KURSKA: Horor pod morem, jeziva smrt 14 mornara na nukleranoj podmornici, otkriveno kako su IZGUBILI ŽIVOTE! (VIDEO)

Počela je vojna istraga o požaru na ruskoj vojnoj podmornici u kojem je poginulo 14 mornara, izjavila je portparolka Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TRENUCI HORORA Utvrđeno kako je 14 mornara izgubilo život u ruskoj NUKLEARNOJ PODMORNICI

Izvor: Blic, 02.Jul.2019

Počela je vojna istraga o požaru na ruskoj vojnoj podmornici u kojem je poginulo 14 mornara, izjavila je danas za Tass portparolka Istražnog komiteta Svetlana Petrenko.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.