OVO ĆETE MNOGO TEŠKO PODNETI! Spremite se, ova stvar DRASTIČNO POSKUPLJUJE!

Izvor: BKTV News, 08.Sep.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO ĆETE MNOGO TEŠKO PODNETI! Spremite se, ova stvar DRASTIČNO POSKUPLJUJE!

Strašno, pa dokle će više ovako?

Gradonačelnik Miloš Vučević potvrdio je informaciju 021.rs da će cena autobuske karte uskoro skočiti sa 55 na 65 dinara.

Saobraćajna nesreća u Beogradu: Autobus GSP-a udario devojku! (FOTO)

On je na sednici Skupštine grada, na kojoj je usvojen novi zonsko-tarifni sistem kojim se smanjuju koeficijenti za izračunavanje cene karte ka prigradskim naseljima, najavio da će ovim povećanjem cene karte u gradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zoni obezbediti dodatne prihode za GSP.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

"Mislim da će ići na 65 dinara i to je to. Neće se menjati cene đačkih pokaznih karata, ostalih povlašćenih kategorija, prigradskog prevoza i drugo, znači samo će se menjati ova cena. Kažem, mislim da će ići na 65 dinara po novom tarifnom sistemu, ali to ćemo videti kada dobijemo obračun. Novi Sad ima trenutno najjeftinije karte, ispod svake ekonomske računice i svake tržišne vrednosti, tako da ćemo sa ovim to malo nivelisati i bar malo cenu približiti ekonomskoj. To treba da stvori uslove da GSP može da ulaže i obnavlja vozni park, da imamo bezbedan i pouzdan prevoz", naveo je gradonačelnik.

Ušla je u autobus GSP-a držeći telefon u ruci, a onda je iz džepa izvadila ovo i svi su zanemeli (FOTO)

Podsećaju da prema novom tarifnom sistemu, kada se cena karte u i gradskoj zoni poveća na 65 dinara, zbog smanjenja koeficijenata, cene prevoza ka prigradskim naseljima ostaju iste.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

Šokantna odluka, najsnažniji udar na pušače do sada! Najjeftinija paklica cigareta će koštati 1.300 dinara!

Očekuje se da novi cenovnik počne da se primenjuje od 1. novembra.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.