OTKLJUČAN TELEFON BRUTALNO UBIJENE LANE BIJEDIĆ (19): Na njemu je otkrivena fotografija mesta na kom je mlada Mostarka pronađena mrtva! (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Nov.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKLJUČAN TELEFON BRUTALNO UBIJENE LANE BIJEDIĆ (19): Na njemu je otkrivena fotografija mesta na kom je mlada Mostarka pronađena mrtva! (FOTO)

IT stručnjaci u Nemačkoj uspeli su otključati telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog 6. septembra. U narednih skoro mesec i po potraga za počionicem ubistva punila je medijski prostor, a veštačenje telefona trebalo bi doneti odlučujući preokret.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stručnjaci u Nemačkoj otključala telefon brutalno ubijene Lane Bijedić: Poslednje fotografije otkrile misteriozno kretanje

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2019

Stručnjaci u Nemačkoj uspeli su da otključaju telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog 6. oktobra Stručnjaci u Nemačkoj uspeli su da otključaju telefon Lane Bijedić, devojke koja je mrtva pronađena u reci Studenčici kod Ljubuškog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.