OSTAVIO DUBOK TRAG: Ministar Dačić uputio telegram saučešća porodici preminulog Danila Ž. Markovića

Izvor: BKTV News, 03.Apr.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTAVIO DUBOK TRAG: Ministar Dačić uputio telegram saučešća porodici preminulog Danila Ž. Markovića

Ostavio dubok trag...

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je telegram saučešća porodici Danila Ž. Markovića, nekadašnjeg ministra prosvete i našeg bivšeg ambasadora u Ruskoj Federaciji.

"Dača je ostavio duboki trag u vremenu teškom po našu zemlju, ali i po naše društvo. I ne samo kao državni funkcioner, već i kao čovek iskreno odan nauci. Čak i kao ambasador Srbije nije krio želju da sa vrati nauci i klupama kao univerzitetski profesor. Ja ću ga se sećati kao čoveka koji je voleo dijalog i čoveka koji je odbijao dogmatski pristup stvarnosti", navodi se u telegramu saučešća ministra Dačića.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.