OPREZ: Mraz i poledica, a evo šta nas čeka do kraja dana

Izvor: NaDlanu.com, 15.Dec.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ: Mraz i poledica, a evo šta nas čeka do kraja dana

Na putevima ima mraza i poledice, posebno u područjima sa maglom.

U Srbiji će ujutro biti mestimično slab mraz i magla, a tokom dana sunčano vreme s temperaturom do osam stepeni Celzijusa.

Duvaće slab slab vetar, promenljivog pravca, a u donjem Podunavlju umeren. Jutarnja temperatura biće od minus tri do jedan stepen, a najviša dnevna od pet do osam stepeni, dok će u mestima sa dužim zadržavanjem magle temperatura biti od nule do tri stepena.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će ujutro biti magla koja će se u nižim delovima grada zadržati veći deo dana. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko tri stepena.

Magla otežava saobraćaj u Vojvodini, na području Beograda, u Braničevskom okrugu i u centralnim krajevima Srbije.

Izvor: b92.net

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.