Izvor: Danas, 28.Jan.2024, 11:56

Neobezbeđena grejna tela najčešći uzrok požara: Od početka godine više od 1.300 intervencija vatrogasaca

Da bi se požari u ovom periodu godine predupredili potrebno je da se pripremimo za grejnu sezonu, sklonimo grejna tela i kablove sa zapaljivih površina i ne ostavljamo uključene uređaje koji nam nisu neophodni, rekao je za RTS načelnik u odeljenju Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice MUP-a Srbije Milorad Spasojević.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deset odsto više požara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2024

Od početka godine vatrogasno-spasilačke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova intervenisale su na više od 1.300 požara, od kojih je 755 bilo na građevinskim objektima, a načelnik u odeljenju Uprave za vatrogasno-spasilačke jedinice Milorad Spasojević rekao je danas da je ukupan broj požara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.